Katalogi

Käytössä suodattimet:
  Kotiteatteriin

  Kaiuttimet 

  Showing 1 - 7 of 7 items
  • 5 600,00 € löytyy varastosta heti toimitukseen.
   Monet muistavat Gradientin legendaarisista 1.-kaiuttimista. Ensimmäinen Gradient 1.0 valmistettiin vuonna 1984 ja viimeinen Gradient 1.3 vuonna 1997. 20 vuoden jälkeen, meillä on ilo jatkaa sarjaa uudella Gradient 1.4-kaiuttimella.
  • 950,00 € löytyy varastosta heti toimitukseen.
   Gradient Five yhdistää teknisen huippuosaamisen, korkealuokkaiset materiaalit ja suomalaisen käsityön kompaktiksi 2-tie kaiuttimeksi. Pelkistetty, ajattomasti muotoiltu kaiutin on ilo silmälle ja korvalle vuosikymmeniksi eteenpäin.Gradient Five on erinomainen kaiutin keski-tai takakaiuttimeksi monikanava-järjestelmiin. Tämän vuoksi kaiutin on...
  • 4 980,00 € Out of stock
   Out of stock
   Maailmalla ylistetty testimenestys erottuu taatusti tavanomaisesta niin ääneltään kuin muodoltaankin.
  • Gradient NERO on laadukkaita passiivikaiuttimia täydentävä bassojärjestelmä, joka ratkaisee tavanomaiset vaikeudet matalimpien äänten toistossa.  Lopputuloksena on erittäin nopea, aina 20Hz:n ulottuva bassotoisto ilman tavanomaisia huoneresonansseja.
  • 5 200,00 € löytyy varastosta heti toimitukseen.
   Vallankumouksellinen kaiutindesign joka on äärimmäisen tunteeton huoneen haittavaikutuksille ja sitä on maailmalla usein ylistetty yhdeksi kaikkein parhaista. 
  • 2 300,00 € löytyy varastosta heti toimitukseen.
   Moderni ja tyylikäs Gradient Six on yhdistelmä perinteistä käsityötä, aitoa puuta, nanoteknisesti valmistettua pintaa ja huippuluokan kaiutinsuunnittelua. Gradient Six tarjoaa erinomaista ääntä myös huoneisiin, joissa tila on rajallinen.
  • 3 600,00 € löytyy varastosta heti toimitukseen.
   Gradient XO-AMP on aktiivinen jakosuodin sisältäen päätevahvistimet vasemmalle ja oikealle kanavalle. Huippuluokan päätevahvistinmodulit ovat uutta Hypex Ncore®-teknologiaa.Tuotetta on saatavissa kahtena eri versiona. Gradient Revolution Aktiivi-kaiuttimille ja Quad ESL & Gradient SW-systeemille.
  Showing 1 - 7 of 7 items