You cannot place a new order from your country. United States

Katalogi

Käytössä suodattimet:
  Kotiteatteriin

  Kaiuttimet 

  Showing 1 - 7 of 7 items
  • Monet muistavat Gradientin legendaarisista 1.-kaiuttimista. Ensimmäinen Gradient 1.0 valmistettiin vuonna 1984 ja viimeinen Gradient 1.3 vuonna 1997. 20 vuoden jälkeen, meillä on ilo jatkaa sarjaa uudella Gradient 1.4-kaiuttimella.
  • Gradient Five yhdistää teknisen huippuosaamisen, korkealuokkaiset materiaalit ja suomalaisen käsityön kompaktiksi 2-tie kaiuttimeksi. Pelkistetty, ajattomasti muotoiltu kaiutin on ilo silmälle ja korvalle vuosikymmeniksi eteenpäin.Gradient Five on erinomainen kaiutin keski-tai takakaiuttimeksi monikanava-järjestelmiin. Tämän vuoksi kaiutin on...
  • Maailmalla ylistetty testimenestys erottuu taatusti tavanomaisesta niin ääneltään kuin muodoltaankin.
  • Gradient NERO on laadukkaita passiivikaiuttimia täydentävä bassojärjestelmä, joka ratkaisee tavanomaiset vaikeudet matalimpien äänten toistossa.  Lopputuloksena on erittäin nopea, aina 20Hz:n ulottuva bassotoisto ilman tavanomaisia huoneresonansseja.
  • Vallankumouksellinen kaiutindesign joka on äärimmäisen tunteeton huoneen haittavaikutuksille ja sitä on maailmalla usein ylistetty yhdeksi kaikkein parhaista. 
  • Moderni ja tyylikäs Gradient Six on yhdistelmä perinteistä käsityötä, aitoa puuta, nanoteknisesti valmistettua pintaa ja huippuluokan kaiutinsuunnittelua. Gradient Six tarjoaa erinomaista ääntä myös huoneisiin, joissa tila on rajallinen.
  • Gradient XO-AMP on aktiivinen jakosuodin sisältäen päätevahvistimet vasemmalle ja oikealle kanavalle. Huippuluokan päätevahvistinmodulit ovat uutta Hypex Ncore®-teknologiaa.Tuotetta on saatavissa kahtena eri versiona. Gradient Revolution Aktiivi-kaiuttimille ja Quad ESL & Gradient SW-systeemille.
  Showing 1 - 7 of 7 items